Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man som kan!

En same från Nordlig Savann
han höll alltid sin dragren så grann!
-Hörrö du förlåt,
men hur bär du dig åt?
-Beror på renhållningen, sa han...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 12:16



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra
2013-04-08

  Ezmeralda VIP
Den här var om jag får säga det, klockren!
2013-04-06

    ADI Nehlin
ha, ha bra skrivet
2013-04-05

  Lars Hedlin
Yep! ;) bra
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt