Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De få gånger om dagen

Jag lever bara på riktigt, de få gånger om dagen.
Har bara några få sekunder med liv.
Då friska vindar, stramar över panna och kind.

Återupplivas, för tio års levande under ett moment.
Sällan man skådat bakus, avunda en simpel man.
De få gånger om dagen.

Jag lever bara på riktigt, de få gånger om dagen.
Jag får kyssa dig.
Ja, bara då.... jag får kyssa dig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av James Gija Bollea
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-05 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea