Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansös

Dansa Dansa dansös för du är vacker.
Din dans mjuk och graciös.
Jag finner mina tankar driva, och alltid stadigt mot dig.

Jag söker dig i varje ögonkast,
och iakttar dig när jag kan.

Känslor flyger högt och lågt,
det är därför du är du.
Det är därför jag vill ha dig idag, imorgon, för alltid...... nu




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-05 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea