Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens presskonferens

Har du blivit lite till åren våren,
inte lika snabb som förr om åren?

Längtande och undrande frågar
björkens ännu ej gröna grenar:
Vad är det som dig försenar?




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-05 18:28



Bookmark and Share


  Angel of love
Ahh va bra!!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck