Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista solnedgången


väntan på något

som helst finge bli oskett


än syns en strimma




Bunden vers (Haiku) av Jnåt
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-05 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt