Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med teknikens hjälp...


sms

Mellan dröm och verklighet
ännu yrvaken
ler jag mot dig
där du ligger vid min sida

varje morgon
varje kväll
smeker med darrande fingrar
öppnar dig försiktigt

ljuset strålar
du är redo

trycker ömt dina knappar
sänder mig till dig
och väntar...

en kärlekston viskar
du har fått mig
så som jag till svar
får dig







Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 343 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-05 20:08



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Vacker värmande text
2013-04-08

    Birgersdotter VIP
Vilka vackra hjärtan du hittar i naturen.Varm text
2013-04-07

  Monika A Mirsch VIP
oh, vilket mjukt hjärta i snö och den varma texten
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten