Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om


Som om du vore vilda hästar
alldeles nyss släppta ut
känns det inuti mig
när din blick möter min

Som om solen var månen
och jorden var platt
känns min verklighet
när du rör vid mig

Som om havet inte var vått
och jag sprang fritt därpå
känns mina drömmar
när du är min sömn

Som om luften var knivar
och jag inte kan värja mig
känns mina andetag
när du inte är här

Som om du vore tyrann
av aldrig skådad art
känns min själ
när du säger att vi

inte finns









Prosa av Majalis
Läst 299 gånger
Publicerad 2013-04-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis