Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medium


mänskoblivande blomma
jag böjer mig in
genom
din blick som är öppen
du rör mig världsligen
återigen och livligen

berörd och oerhörd
men fortfarande ohörd
här kommer en annan
famnar inte någon botten
vilar i min längtan
liksom hemma överallt


från din planet
helt utomvetenskapligt
triggar du min existens
brutalt indifferent
exploderar plötsligt livet
biter sig i svansen




Fri vers av svernbygrabben
Läst 249 gånger
Publicerad 2013-04-05 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben