Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygblad


De flesta sagorna är inte stora
fladdrar som små lappar bara
kanske en hastigt klottrad dikt
mellan tisdagens stationer
öppenmun och hungeröga
byter blick och handslag
redan över trösklarna
till dörrarna och husen
det sociala knarket
försoningens mysterium
rullar relationen rund
och håller dansandet igång




Fri vers av svernbygrabben VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2013-04-05 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP