Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng inte av mig

Jag vill inte
att du stänger av

mig

Jag vill inte
att du stänger av

oss


Jag vill inte
att du lägger ett hav

mellan oss

för jag har ingen båt




Fri vers av Majalis
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis