Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mindes jag en bänk..


så mindes jag en bänk..

där du ristade mitt namn

den kvällen du ringde mig

och ville prata






Fri vers av micke marin
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin