Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

En så jätteglad etiop
skrek rakt ut med ett porlande rop
sådant roligt hål
gjordes det med en nål
nej det är ju en medfödd skrattgrop





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-06 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2013-04-06

  lodjuret/seglare VIP
Porlande rop var nytt
Morgonen har åter grytt
Låtit nyord åter födas
Struntat i se andra dödas
Skönt detta få ha tytt
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt