Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperfekt

jag minns
att det var som vackrare
än tårar

och jag minns
att det var som längre
mellan stjärnorna




Fri vers av Tofan
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-02-25 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan