Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår genom en nos

Fjolårslöv och hundjournalen
gör mig lycklig, varm och galen

Ben och öron och min svans
fnattar runt i yster dans

Dofter gör mig glad och yr
Matte! Det är jag som styr!




Bunden vers av walborg
Läst 483 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-04-06 15:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-21

  Siggesdotter
Vilken charmig dikt från "en liten nos på en söt hund" - underbart och fint rim!
2013-04-15

  Nitram P
Så levande och samtidigt fyndigt! Bra skaldat!
2013-04-13

  Blåbärskaj
Väldigt bra beskrivning av en hund
2013-04-08

  Bodil Sandberg VIP
Haha härligt!
2013-04-08

  © anakreon VIP
Våren, vi har längtat dit!
Trots att sta'n nu luktar...
Calle
med näsan i vädret
2013-04-08

    ej medlem längre
Härliga ord i, om våryra
och då är det bara att följa
den som styra
2013-04-07

    ej medlem längre
Kan man annat än följa med i denna våryra!
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt! Vi borde lära oss av dem och släppa loss lite mer vi också...man känner verkligen glädjen i orden...
2013-04-07

  Carl O Andersson
Min hundägande assisten håller, liksom jag själv, med Dig.
2013-04-07

    ej medlem längre
mina mungipor åkte upp !! en glad rimmig dikt
2013-04-07

  catharina.jerbo VIP
glada hundar är otroligt underbart!
2013-04-06

  aol
underbart ystert roligt skaldat,
2013-04-06

  Annie b'larsson VIP
Jättegulligt och roligt...vackert rimmat!
2013-04-06

    ej medlem längre
underbar!!
2013-04-06

  Palett
Härliga rader !!
2013-04-06

  Lavinia Röd
Snyggt fångat! Tänk vilka doftexplosioner de upplever. Kul läsning!
2013-04-06

  Järnkatten
Helt, helt underbar text om våra kära..:)..
2013-04-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nosa sig till våren, fin och solig.
2013-04-06

  Linda CH VIP
Vårglädje som smittar!

2013-04-06

    ej medlem längre
Mycket fint rim och rytm i texten.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg