Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalbaggelåda och ankahare

 

Här kommer de storögda maskinerna. Tåget
skriker när det stannar. Står sedan
knakande. Där kliver orden ut i tystnaden
klädda till krig.


Endast floden för min talan.
Vad säger den? Tag och spring.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-06 16:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre med ordkrig än med fysiskt krig...
2013-04-07

  catharina.jerbo VIP
kan inte riktigt hjälpa det men det kryper upp ett par tre sju tårar i ögonen när jag läser den här. den hänger ihop med mina funderingar på solpromenaden, där jag tänkte att jag missbrukat Guds Ord. och jag menar då inte som kanske bibeln i vanliga fall menar utan att orden, eller Orden, är heliga och i den här dikten ger de sig ut i strid. Tack.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson