Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min kära

I en morgon med bara lättja
du kan synas full av kättja


Och jag följer din varje rörelse med mina ögon
synar varje linje och tänker på ett helgon


Du är min älskade och jag visar dig min tacksamhet
för din stora och eviga gulliga omtänksamhet


Vi är här och nu och kan inte rå för
att vi är spröda och varandra berör


Du, jag älskar dig och vill
inget annat än höra dig till




Fri vers av Linil VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-06 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken innerligt kärleksfull dikt.
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP