Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken är god, men…

 

Var inte lik den människa
som kryper omkring i öknen
och skriver ”vatten”
om och om igen
med fingret i sanden
och dör av törst.

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-06 22:15



Bookmark and Share


  hansensson
Väldigt finurlig.
2013-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det va en tänkvärd tanke...
2013-04-07

  Nanna X
såg en film igår där en scout lärde ut ett överlevnadsknep vid törst: tugga sten och öka salivavsöndringen. fast sen gav de upp och drack vatten i stället.
2013-04-07

  walborg
Om man inte vet hur man skall bära sig åt för att få vatten .... sorgligt ...
2013-04-07

  Chawa VIP
Hm...då är det bättre att följa sin känslas inre rot som letar vägen till källan...
Gillar texten!
2013-04-07

  Bo Himmelsbåge
Nej, så sant! Det finns en källa så klar, som alltid vatten har! Ofta söker vi efter alldeles fel saker! Trist!
2013-04-07

    ej medlem längre
underfundig !!
2013-04-06

    ej medlem längre
Jag glädjer mig i bönen nu å har slutat att skriva i sanden...
2013-04-06

  catharina.jerbo VIP
nytt och friskt formulerat! Framåt Kamrater, Framåt! :-)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson