Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnstörning

Oknytt flyter i mina tankar
inuti i mitt huvud som bankar

Vojne vojne å om jag finge
ligga kvar och sova i min binge

Ty här är det trångt om spelrum
ja du hittar inget hålrum

Som i dörren på Stureplan trångt
när vakten gör det vrångt

Jag är sur och irriterad
och deppigheten ligger apterad

Bästa sättet är att upp och dansa
för att försöka humöret ansa

Trött och sliten huvudet sjunker
ner i kuddens djupa bunker

Äntligen smyger sig in sömnens dvala
och från min mun kommer andetagen nasala




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-06 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP