Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

en resa är gjord

minnen och tvätt tas hand om


ny resa börjar


allt flätas samman till slut

där minnen inte finns kvar




Bunden vers (Tanka) av Jnåt
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jnåt