Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla

 

I går såg jag våren

Sprängfyllda gula knoppar
pockade på min uppmärksamhet.

De viskade

kom hit, kom hit

Jag föll ned på knä.

Lade mina händer,
mjukt runt deras halsar.

Hade deras liv i mina händer.

Så mäktigt är själva livet.




Fri vers av Piann VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-04-07 12:42



Bookmark and Share


  aol
svackert
2014-04-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-14

  Per Rydberg
Konkret, nära och vackert möte med våren!
2013-04-11

  Siggesdotter
Vilken fin lyhördhet i detta lilla möte - "kom hit, kom hit!" - Och så dina händer runt de ömtåliga knopparna - en vördnad inför själva livet! Applåd!
2013-04-10

    Max Poisé
Exakt! Hade det inte varit för den ständiga kylan så hade det varit komplett!
2013-04-10

  Yrre VIP
Väldigt fin denna!
2013-04-10

  Ninananonia VIP
Åh vad jag tycker om denna :) känsla
2013-04-09

  ULJO
Härligt möte
2013-04-08

    ej medlem längre
Vackra mjuka ord om livets under.
2013-04-08

    ej medlem längre
Längtansfull av våren och sommar...
2013-04-08

  Blåbäret
En skör grönska som strålar i kapp med solen. ..hoppingivande för oss i norr som har mycket snö kvar
2013-04-08

  Angel of love
Vårens vackra tecken.
2013-04-07

  thyra
Ljuvliga ord och bild. Vackert!
2013-04-07

    ej medlem längre
fantastiskt vackert ...
2013-04-07

  Chawa VIP
Åh så underbart skaldat!
Jag upptäckte också de små liven för en vecka sedan :)
2013-04-07

    ej medlem längre
härlig text..
2013-04-07

  Rise Little One
Livet omkring oss är så enkelt men ändå mäktigt på sitt sätt...
2013-04-07

    ej medlem längre
så vackert!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP