Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika språk

Huvudet, magen, hjärtat och känslan talar olika språk

Huvudet säger en sak
Magen en annan
Hjärtat en tredje
Och känslan en fjärde

Vilken ska man lyda?




Fri vers av idahandersson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson