Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där den ensamme blir övervunnen, kan två stå emot. Och en tredubbelt tvinnad tråd brister inte så lätt. (Pred 4:12). Till min Älskade hustru.


Kärlek: Vi har lovat

 

Din varma hand i min hand
säger: vi. 

De enkla orden
talar: vi. 

Den där blicken
betyder: vi. 

Sorgen och skrattet
är: vi. 

För alltid:
Ett.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 530 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-04-08 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint känns det när man har funnit rätt människa att leva med och du har fångat det så skickligt med bara få ord.
2016-01-18

  Flicis VIP
Fin
2013-04-11

  surface to air
Fint!
2013-04-10

    Max Poisé
Wow! Snyggt Stefan! Ord som inte bara ska skrivas!

2013-04-09

    ej medlem längre
Du spikar upp "vi" på en högre nivå.
2013-04-09

    ej medlem längre
Ja, va fint om mig å frugan
2013-04-09

  Fredrik P. VIP

För att citera Lars Forsell
som tack för kärleksdikten:
"Det enda vi har
är
varandra varandra varandra"
2013-04-08

    ej medlem längre
"Vi kunde inte annat
vi ville inte annat
än välja varandra"
2013-04-08

    dreamoflife
Cool fiol!
2013-04-08

  Lollitta VIP
Guld!!!
2013-04-08

  Lärling
Trofast kärlek. Vackert och enkelt, precis som det är.
2013-04-08

    ej medlem längre
Enkelt och lätt - kärleksfullt. applåder..
2013-04-08

    ej medlem längre
just så! vackert..
2013-04-08

  Tess74
Vackert kärleksfullt
2013-04-08

  Palett
Kärlek, gemenskap, vi ! Så fint uttryckt i dina ord !
2013-04-08

    ej medlem längre
Vackert
2013-04-08

  smultronbergen VIP
/ Sorgen och skrattet är: vi /
Säger väl egentligen allt
denna enkla rad om vad
kärlek innerst inne är. Kan
det sägas tydligare, rakare.
2013-04-08

    ej medlem längre
klokt och insiktsfullt...
2013-04-08

  walborg
Oemotståndligt fint med de bibliska orden som grund
2013-04-08

    ej medlem längre
vilken kärleksförklaring!
2013-04-08

  catharina.jerbo VIP
ja. och intet må uteslutas.
ska jag behöva läsa Predikaren nu också? ;-)
2013-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Många applåder på din text...så sann och viktig...
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson