Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokratin motarbetas medan diktatur välkomnas

Att de så kallade politikerna orkar hålla på
och leka dagarna i ända och sen slänga
massa sand på de som inte passar in i
deras lilla unkna inbördes beundran lek
kallar inte dessa för demokratiska
de försöker hela tiden hitta vägar
för att hindra stoppa och blockera
diktatur är helt klart något de hellre
är intresserade utav och så ofta hyllar
deras lilla lekhage är full av klappa medhårs doft
allas lika värde är inte välkommen in
de tre orden som så ofta används
i olika sammanhang för att det ska låta bra
men det är falskt budskap till öron
att ljuga är vanligt så länge det
gagnar dem själva och de närmaste
leken har spårat ut för länge sen
precis som landet har gjort
men det struntar de i för de är
så fruktansvärt självupptagna och
det kallas också för godhetsapostlar
att kasta sten i glashus är de bra på
men på grund av låg intelligensnivå
visdom kunskap och klokhet
så fattar de flesta mer och mer
att det inte är så konstigt att allt fallerar
samhällsutvecklingen talar för sig själv
den är i klartext: förödande!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-13 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP