Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07.04.2013 Söndag.


Törstande tårar

Tiden ristar sitt råmärke på min lekamen,
så att tårarna törstar efter glädje.

Jag blundar för att se in i själen.,
min enda.

Ångesten över något jag förlorat
känns främmande,
då jag inte vet vad som fattas mig.

Jag försöker febrilt parera huggen
som aldrig fanns där,
och jag vet inte hur ensamhet byts ut mot trygghet.

Slumpmässigt amatörtyckeri
hotar mina ideal att vara godhjärtad

för råmärken får inte flyttas
men tårar får törsta




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-08 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka och berörande ord...som alltid från dig.
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP