Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se bortom det ytliga....


Can you see!

Can you see better
with your glasses on?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-09 09:05



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Jättebra bild där :-) Många vet inte att de är blinda för de kan inte se...! Och kanske inte vill heller??
2013-04-10

  Ninananonia VIP
:)
2013-04-09

  Rise Little One
Ja, om man vill drömma sig bort lite..
2013-04-09

  Angel of love
Tror inte det...
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin