Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensammaste bland människor

De som talar "om" folk,men aldrig " med " dom,
lär aldrig känna någon, de är de ensammaste
bland människor.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP