Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild frånseglad...

Min spegel, min spegel
på väggen här
vad 17 har hänt
med dig där
klänningen i blått
ifrån förr
den speglar du lika flott
trots att åren har gått
på den har du ej ändrat nå´t
men kroppen som
den hänger på
gör du till gammal och grå
och där ändrar du alla mått
hur 17 kan du få till det så...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 13:43



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra denna text tycker jag.
2013-04-10

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-04-09

    ej medlem längre
Det är nog nåt fel på den ska du se, det där låter inte bra.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt