Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända och lagda kort.

Trohet,Kärlek,Vänskap.
Allt detta låg på spel.

Korten har vänt.
Och jag förlorade ännu en gång mot djävulens makt.

Slöja av tårar.
Ett krossat hjärta av hat och svek.

Allt skrivs in i min hjärna som memoarer.
Som kommer förfölja mig under hela mitt medvetna liv.

Viden blåser alltid mot mitt håll.
Oturen sprider inom mig.
Kommer inte ut från den onda rutan.

Kan någon hjälpa mig?




Fri vers (Fri form) av Ted4ever00
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ted4ever00
Ted4ever00