Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vore lite bättre


Om jag bara...


Jag vill vara någon annan
någon du ser

om jag vore vacker
skulle du älska mig mer

Jag vill så gärna vara den
som får dig att känna

om jag vore fin
skulle dina murar rämna

Jag vill så gärna vara någon
som får ditt hjärta att slå

om jag vore bättre
skulle det bulta då

Jag vill så gärna vara hon
hon som är din

om jag vore underbar
skulle du vara min

Jag vill så gärna vara
källan till all din åtrå

om jag vore fantastisk
skulle du ge mig dig då






Fri vers av Majalis
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis