Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VET

Du väcker min ilska med dina attityder.

Dina attityder vilar inte på någon djupare kunskap eller erfarenhet.

Du väcker min rädsla med dina attityder.

Eftersom du tycker att människan skall vara fri att välja.

Någon kanske funderar,

vi ska väl alla ha rätt välja vad vi vill göra i våra liv.

Du väcker min oro med dina attityder.

Det du argumenterar för vet jag mer om än du gör.

Jag vet, därför väcks allt i en slutlig

Frustration och Maktlöshet!




Fri vers (Fri form) av Fräkniga svanen
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-09 20:32



Bookmark and Share


  aol
så frustrerande starka känslor, som får utlopp här, och man förstår varför,
2013-06-04

  Ole Sunnerfjell
Ja, ytliga besserwisser finns det gott om. Om de någon gång kunde fatta att vi har 2 öron och en mun och förhoppningsvis en hjärna som bör slås på.
2013-04-14

    Katta70 VIP
Känslosamt på pricken fångat.
Hur många gånger har jag inte stött på Du-et..

Ju mindre bredd i tanken, desto hårdare attityder.
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...man känner frustrationen...
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen