Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

Jag klättrar upp för en stege
För varje steg drar något mörkt i mig
Hårdare
Jag tar också i hårdare
Jag skriker åt det
Men jag vågar inte vända mig om
Mörkret vinner
Jag glider neråt
Ger upp
Slutar kämpa emot
Tittar ner
I samma ögonblick är mörkret borta
Det fanns aldrig där.




Fri vers (Fri form) av JonasDX
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasDX
JonasDX