Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara är så.

Jag tror inte på anatomi och fysiologi.
För de påstår att hjärtat sitter i bröstet och smärtan sitter i huvudet.
Så hur kommer det sig då att min smärta sitter i bröstet och mitt hjärta går runt och gör mig illa?




Fri vers av Bealis
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 03:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande bra
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Bealis