Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bryr mig inte jag vill bara sjunga ... lalalalalala ......


Vilken värld är jag?



En värld utan rot,
Det är en värld utan moralisk
Likgiltighet för det förflutna.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-10 10:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att vara här och NU är en strävan--men ven kan till 100% säkert säga att den gör det?
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP