Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRAMA I EN AKT



Ett gift par drabbar  samman  i  en  vårdnadstvist
i  ett  äktenskapligt  upplösningstillstånd, hon  är
psykiatriker  och han är polis.
Han :  Du  begår  en  kriminell  handling, ifall  du  
tar  barnet  från den biologiske  fadern, ja, det är
därtill ett brott mot naturlagens  biologiska gene-
rering.

Hon :  Du är psykotisk  och  lider  av  vanföreställ-
ningar, du  är i  behov  av  vård. Han :  Det  där är
en lögnaktig strategi  av lögner  och  förtal  för att  
försvara  dina  brottsliga  avsikter  av egocentrisk
karaktär dessutom  missbrukar du  din yrkesetik. 
 
Hon :Jag kan få dig tvångsomhändertagen enl lag 
om psykiatrisk vård,för du har ingen sjukdomsin-
sikt.

Han :    Du  kan  bli  stämd   för  kränkande  förtal 
och  utnyttjande  vanvård  av  barn och det är inte  
för  ditt  barns  bästa  du  avser  utan  det  handlar
mest om ditt egocentriska hämndbegär för att jag
inte älskar dig längre och har varit dig otrogen.

Hon : Utnyttjande av barn  va ! det  är  ju  du  som
har pedofila instinkter och dina psykologiska pro-
jiceringsknep är genomskådande i dina motiv.

Han :Du vänder barnet emot mig och nu tar du till  
alla mödrars  mest  smutsigaste och fegaste vapen
och beskyller mig för pedofilism, men jag har som
tur är spelat  in  detta samtal  på  min  mobil, så  vi
ses i domstol.
                                               *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 613 gånger
Publicerad 2013-04-10 11:07



Bookmark and Share


  Schizooliza
Slipad dialog o gillar din fartfyllda stil på måt sätt. Anar lironi o snudd på allvar i ett. Stimulerande läsning:)
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP