Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan inte sägas för ofta...

Du behåll Din sköna stil
Ditt härliga sätt
Din aptit på livet
Bli inte någon annan!
Det är ju därför jag älskar just Dig
för att Du är så bra på att vara den Du är!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 17:57



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Så Toppen BRA*Tänkvärd
Du är det finaste jag vet.
Just för att du är du.
Underbart*deklamerat
Kram Irene Åberg
2013-04-13

  Stefan Albrektsson
Ja, detta var verkligen en uppmuntran!
2013-04-11

  Angela Bohlin VIP
Vilka fina och uppmuntrande rader!
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt