Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett enda alster i påsk, i glädjen över ett kort med påskkycklingsmotiv i glada grundfärger och spiraler som fick associationerna att kasta loss - Glad Vår (sen, när den kommer, den är extra sen i år;)


Påskkortet (version 3)

 

ur en solgul virvel drillar
ett valthorn i koloratur,
mjukt som sammetsglass

en påskkyckling, en glad, 
med oförhornad näbb
och hjärtformigt vibrato
klingar av glädje så
som bara våren kan
när allt är ett och allt
är nyfött 

2013-04-10  20:43




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-10 19:43



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den påsken hade jag velat dela!
Calle
2013-04-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så fina!
2013-04-13

    Yarissa VIP
Fint!
2013-04-11

  Anna Maris
Härligt!
2013-04-11

  walborg
Jublande härligt att läsa
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP