Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känns det som om jag ska explodera

Ibland känns det som om jag ska explodera
trycket blir så stort
blundar
det blir för mycket

minnen bländar bakom ögonlocken
sjukhuskorridorer, begravningar, blöta marken mot min kind
jag hör viskningar från förr
skrik och glåpord
man läker aldrig
minns känslan av vassa stenar i min hand
slå tillbaka
det gjorde jag alltid

men inombords blir trycket stort
dessa minnen växer och växer

ibland känns det som om jag ska explodera
tusen bitar




Fri vers (Fri form) av Queen_of_me
Läst 183 gånger
Publicerad 2013-04-10 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me