Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla pojken min

Du var verklig för mig
liten knappt där
men så stor och mäktig
fick mig att skaka av rädsla
du fanns
för mig

kunde drömma om dina leenden
hur du skulle springa mot mig
drömma om ditt gråt
lilla kroppen i min famn

du låg i ro
livmoder som famn
verklig
så liten och bräcklig
men så otroligt stor

men
som om du aldrig fanns
lämnade endast känslan
en tomhet

lilla pojke
visst fanns du?




Fri vers (Fri form) av Queen_of_me
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-04-10 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me