Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest eller ånger (jag var dumparen)




(är du mitt vemod?)

du är
kärlek, är de
finaste av minnen.

du är så nära hjärtat
som någon någonsin
kommit.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-10 23:18



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Shit. Rätt in, där inne...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson