Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppföljaren till \" Pappa \" från min låtskrivarbarndom. Jag har länge våndas för en uppföljare men det fick bli en iaf. Tillägnad Anna 24 Feb Orginalet: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=69162


Pappa


Pappa
Du ringde aldrig mig igår kväll
Trodde du jag hade glömt?
Du lovade mig varje natt
Du skulle alltid finnas vid min sida
Var finns du nu?

Pappa
Väntar du på mig?
Jag älskar dig för det
Men jag hade kunnat älska dig mer
Om du aldrig lämnade mig
Vad det mitt fel att du gjorde det?
Vems skulle det annars vara?
Det var bara mig du lovade att
Du älskade och aldrig skulle lämna

Pappa
Livet är inte så lätt som du lovade
Eller så var det med dig det skulle bli så
Varje natt då jag sover, önskar jag att du
Kom och stoppade om mig
Som du alltid gjorde förr
Men du kommer aldrig...




Fri vers av Wretling
Läst 1259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-02-26 12:10



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tårögd ... Barns längtan ... Starkt!
2007-01-11

    Sandra Odhage
Känner verkligen igen mig, har skrivit en likanande dikt själv. Bra dikt, berör.

//Sandra
2007-01-02

    Luna
Den berörde mig verkligen.
2006-11-01

  losy
mycket , mycket fin text!

"Pappa
Livet är inte så lätt som du lovade
Eller så var det med dig det skulle bli så"

den här delen gillar jag extra mycket!

Saknar min pappa med :(

tack
2006-10-08

    Carl
den var super,
väldigt väl skriven!
bra gjort!
2006-10-06

    Oprofessionell
Ögonen tåras då jag läser denna känner igen mig.
2006-05-16

    Lola Linorum
jag upplever en inre saknad när jag läser den här texten, kanske för att jag själv förlorade min far när ja var sju så ja förstår lixom texen.. lr nåt :/
2006-04-08

  Propella
Oush. Dina texter borrar sig rakt in i själen och lägger sig där.
2006-03-24

  Anna Nilsson
hej erik
fin dikt eller så
men jag undrar som jag uppfattar detta texten
har ni bråkat eller vad???
de såg ut så i texten.
ha de så bra sköt om dej.
2006-02-27

  Pulsatilla
Smärta, längtan o saknad i en vacker förening!
Känslor förmedlade på ett bra sätt!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling