Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord komna från en insikt av hur vi lever och tror att tid finns. Sett så många nu på kort tid förlora någon som förlorat sig själv i livets virrgångar. Eller rättare håller på att förlora.


Förlorade ord

Vilande stilla är dagen
tystnat har orden
ingenting sägs
förutom gråten i hjärtan

Flödet är stort rinner i floder
minnen kommer från länge sen
brinner i sinnet
men orden är borta
och med dem
själva livet i sig

Farvälet är tungt
snör strupen till gråt
glömde du säga det sista
det där som har tyngt dig
att säga förlåt

Borta är stunden borta är tiden
du tyckte du hade i går
allt är för evigt
fastbränt i himlen
endast jorden hörde din gråt

En gång kommer stunder att komma
då du ser de dina och möter dem igen
då allt är glömt och du är förlåten
men det ser du inte nu
min vän

Ropen du ropat försvann
rakt ut i tystnadens land
inget blev kvar förutom smärtan
men orden skrevs ner av en änglels hand
fullbordas först när du gått
till din vila på evighetens strand

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-11 12:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tycker om dig bör sägas flera gånger om och det får din text mig att tänka på.
Bra ordat/ kram
2013-04-22

  soligajag_1 VIP
Så vackert och gripande som får mig att även leva upp,
undras över när vi allla kommer till vilan, är det så
vackert o fint som du berör med dina ord.
Visst är de det!!
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga ord men med ett stänk av hopp...
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.