Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppande väntan

Det bränner inte som förut
Har allting en början
Har allting ett slut
Det finns alltid gamla frågor
som besvarats förut
Rak försöker ådran flyta pulserande
i en avkrok av sina röda floder
Din älskade, den som sitter
vid sitt fastbundna roder.
Lungornas luft delar vi

Lika

Efter

Oss




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-19 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP