Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En en .......

 

det står

 

en gammal enbuske på mitt änge

lutad mot ekens grova stam

i lä för hårda vindars kyla

förtätad av barr

 

i oändlig grönska

 

ser upp mot ekens majestätiska krona

mot värmande soliga strålar

som träffar likt en klorofyllkaskad

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2013-04-11 13:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP