Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran.


Byssan lull - trolsk haiku triad


Nu när trollmor så
kokat soppa på lillen
hon inga fler har 

 

att koka soppa
på. Återstår då bara
peta tänderna 

 

och sen naglarna
– inte tvärtom. Rapar högt.
Så mullrar berget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Stefan Albrektsson
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-12 13:18



Bookmark and Share


  hansensson
Oväntat morgonskratt, lysande titel och sedan som en klask i pannan med skohornet. Härligt.
2013-04-18

  catharina.jerbo VIP
min brorsa kokade Johan en gång. jag tror berget skrattade då. finhaikat!
2013-04-13

  Jaseph
Tre haikudikter som hakar i varandra.
Jag gillar den ordknappa berättelsen
som levererar på ett sorglustigt sätt.

2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Man skulle kunna säga: "sagolikt bra"...
2013-04-13

  Nanna X
snygg haikuprosa
2013-04-12

  smultronbergen VIP

Oh oh vilken rytm och vilket
djup då återstår bara spiken
då! Efter naglarna förstås !
2013-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Såg den norska filmen om trolljägaren.
2013-04-12

  Göran Strömqvist
Litet berg! Så trevligt!
2013-04-12

  Tess74
He he grymt bra
2013-04-12

  flygia
nobelprissklass!!
din bästa!!!!!
2013-04-12

    ej medlem längre
o aj aj aj aj buff
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson