Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Harp Music Harpist Concert - A bird came flying - Anne van Schothorst >>>


blå

 

 

 

 

 

 

blindhet

drabbar

frodas molnlikt

höljeflor

i snårig sikt

 

enslig trevan

vilar uti

ögonhavs enklav

 

här stilla

stunden gav

 

 

famlat fångat

blottad mynning

öppet vatten glider

blå

 

vågor vägra

svalla över

stiltje driver

andnings kval

 

 

 

tiden lider

 

 



 

själ allena

gudagnista

lämna ej

i gråtens dal

 

tänds hoppets bloss

att aldrig mista

att nåden ges

i lövad sal

 

 


djupet

över

sannings krön

förena åter

oss 

 

till en

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-20 00:45



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ett annorlunda poetiskt uttryck...som lämnar något efter sig...meditativt...!!
2013-07-29

  Bibbi VIP
Fint.
2013-06-25

  Lärling
Mycket vackert! Tycker särskilt om:
"tänds hoppets bloss
att aldrig mista
att nådens ges
i lövad sal..."
2013-06-22

  aol
vacker dikt och så passande musik.
2013-06-20

    ej medlem längre
vackert, poetiskt.. räcker så
2013-06-20

  Tarantaran
väldigt vacker önskan
vädjan, kärleksdikt...
harpans klang gjorde
läsningen härlig, tack!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight