Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maja, jag älskar din dotter

Maja, jag älskar din dotter
och floderna vi kan bäras iväg på.
Och jag vet allt ont jag gjort dig Maja.
Som Goliat kan du låta mig svaja

i ditt svarta garn.
Men som David kan jag alltid
älska ditt barn.




Fri vers av Ceseus
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus