Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste ta vägen någonstans...


Multna blommor



De döda,
som multna blommor, -
insomnat stoft
i jorden.

Himmel över
nya rötter;
skott sticker opp.
emot den.

Vart tar känslor,
tankar vägen,
sen? Ur graven
stiger anden.

Multna blommor är
spår av minnen,
som tagit vägen
någonannanstans.

Min ande
har sett ljus genom
det som nu är mull,
där blommor gror.










Fri vers av Marianne Räf
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2013-04-13 15:41



Bookmark and Share


    Shush
Underbart. Tredje stycket träffade verkligen mig.
2014-03-14

    Dan Myrbeck
Fint skrivet och stort grattis till
placeringen på 1:a-sidan!
2014-03-13

  Heikki Hellman
Mycket fint skaldat. Enormt mängd av känsla med i din text och ord. Jag vågar säga, en pärla bland poem.
Sparar.
2014-03-13

  ULJO
Fint om livets cirkel
2013-04-13

  SatansSon
de kommer ur rakt ingenmting. int ur grava.
2013-04-13

  mysing
livets cirkel, vakad av andens vackra väsen..
mjukt och fint..
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf