Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
we våmmen with lips eller " de kallar oss kossor"


kanske är det därför vi kallas kossor

men egentligen är det väl inte så stor skillnad på män och kvinnor
okej, männen har fler huvuden men likt förbannat så är mannen bara en kuk,
när det kommer till kritan, för övrigt en väldigt liten krita
och ändå ska vi vara trånga, men inte trångsynta, det är endast män förunnat
vidsynthet är snarare någon slags musikgenre än någon egenskap desamma äger
nej, när det handlar om oss kvinnor så kan vi likna oss vid dess magar, inte männens i det här fallet utan kornas.

först kommer den första hyllan, den så kallade bysten, där kan vi ställa saker eller lägga upp dem på bordet om vi så önskar, iallafall vi som har något mer än ett par myggbett. det är den som gett oss det internationella namnet våmmen, våmmen with lips.
not lypsyl just lips.
med hjälp av den kan vi få männens första uppmärksamhet, låsa deras blickar och sakta men säkert hala in bytet. det är där de hamnar först.
när de väl kommit såpass, så använder vi både läppar och tunga för att mosa, pressa de allra första dropparna ur våra män. det finns dock en hel massa kvar av mannens lemmar för oss att ta del av. lekamen är nog Guds ord för att vi ska leka tills vi dör. amen.

har vi tur så pirrar det till lite redan nu, av det vi fått oss till kropps och dessa små skalv i sig gör att vi mixas ihop, mannen och kvinnan, likt en manberedare, eller kanske heter det henberedare nuförtiden. PK står för övrigt för Penis Kuk, om ni inte visste det.

smeten,röran som vi nu består av kastas än hit än dit och upp och ner och in och ut och fram och tillbaka, tills det inte längre går att urskilja vad som är vad. på så sätt urskiljs de dåliga bitarna från de göttaste. vi suger i oss det vi vill ha, resten spottar vi ut. till och med det gillar männen, att bli spottade på. gäller dock att finna rätt situation, annars kan det bli lite annorlunda, om jag kan kalla det så.

sedan glider de sakta. långsamt ner genom oss för att i stort sett alltid, förr eller senare, hamna i mitten, mitt i mellan, den där utbuktningen eller inbullningen, kärt barn har många namn... det är hur som helst där de hamnar de små liven

de konvulsioner som då skapas kan upplevas väldigt sammandragande och intensiva och inte alls oangenäma, får jag erkänna. de brukar uppskattas både av männen och kvinnorna och uppgå till ca 5,4 på Richterskalan om det vill sig väl.

det är också denna härliga utbuktning som suger ur allt det som finns kvar, tömmer männen på allt och mer därtill. vad ska vi annars göra? Vätska föder vätska och här är det ordentligt blött. men det är ju det som krävs för att det ska bli liv.

till slut så hamnar det som nu kan vara kvar av er män i löpmagen, vilken också kan vara en av de första fast bakovända sättet vi fångar er på. denna mjuka rundning återfinns hos båda könen också, och kan locka oss in i hemskheter på både det ena och det andra sättet. Inkomster och utgifter och ibland bara ett kontoutdrag.

många äro dess användningsområden.
det är nu den sanna mannen till slut blottas. Allt är avskalat och kvar är endast det som nu ser dagens ljus igen, ja om vi nu sitter lite halvt i sidled på ringen, annars är det inte mycket till ljus som kommer ner till den sista vilan.

vad är då meningen med att låta, tillåta männen komma i närheten av oss kvinnor?
jo, det är just det jag har berättat för er. vi suger ur er män det vi vill ha och behöver, sen går vi vidare med sjuhelvetes Muuuuuuuu och låter våra höfter svänga än mer och än brett, som för att visa; här är vi och här är det vi och vårt råååååååååååååååååååå(m)a sätt som råder
Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 16:41Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Lodjuret har poäng, stora poäng exakt som Serbernas hämd över muslimernas intåg 1487 i inbördeskriget 1992 så bör kvinnorna se nutiden eller starta krig på riktgt, dagens Tyskar är inte skyldiga för gårdagens förintelse.. & har vi sympati för Israels apartheid? Feminism är bara en annan form av rasim, men som sagt som satir kan jag se en poäng..

P.s. ja ni är kossor..
Vi kan skoja, men att söka dialog & se nuet är nog melodin i dom flesta konflikter
2013-06-01

  lodjuret/seglare VIP
Det är alltså därför det finns homosexualitet? Som ett alternativ till den heterosexuella faran. Att alltid hänga upp sig på en människas kön känns rätt omoget. Men sådan är ju också ofta människan. När man istället kan tänka sig människor som individer. Att inte generalisera om kön vore en klar förbättring. Som ren provokation är texten dock godkänd. Undrar vad som skulle hända om någon vågade sig på att skriva likadant om kvinnor, härinne. Då skulle den väl få redaktionen på sig. Nej, tacka vet jag katter, vetekatter.
2013-04-13

  Robert Jonsson VIP
Haha vilken härlig text, log mig igenom, henberedare, underbart.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP