Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt

jag har inget att tillföra,
inga ord som förändrar

flöden och sammanhang
slingrar sig som blanka djurkroppar
om natten

knuten på min hals heter avsaknad
och mitt leende växer







Fri vers av Anders Perols
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 20:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kände en gång i tiden en som skrev så här, men ni är ändå olika och det känns gott.
2014-01-23

    Max Poisé
Aah!
Vilken text Anders!
Bravo!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols