Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska utan åror

Älska utan åror
Blunda
och du finns inte mer
Är det så du vill ha det?

Som ett träd som aldrig bär frukt
Som aska utan eld

Du smakar och smakar
men blir aldrig mätt
Du hungrar och hungrar
och undrar

En människa utan skugga
En kropp utan hud

Är det så du vill ha det?




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får en att tänka till
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP